Därför ska du bli medlem i PV-klubben

Varför ska du bli medlem i Sveriges största märkesklubb för entusiastfordon?

Du ska bli medlem därför att:

För en medlemsavgift på 400 kr får du klubbens förnämliga medlemstidning PV-Entusiasten fyra gånger per år och PV-Notiser sex gånger per år.

I PV-Notiser finns information om träffar, listor på delar att köpa från klubben och radannonser där medlemmar kan köpa bilar, delar och tillbehör.

Klubben erbjuder hela familjen att bli medlemmar i ett familjemedlemsskap. Avgiften för familjemedlemskap är 50% högre än ordinarie fullbetalande medlem. Detta gör att alla som bor på samma adress är medlemmar och får dela på utskicket av tidningar.

Du kan bli ungdomsmedlem till och med det år du fyller 25 år. Detta medlemsskap kostar endast 150 kr.

Som medlem får du även klubbens matrikel där alla medlemmar och deras bilar finns med. I matrikeln finns massor av detaljerad information om modellförändringar, färgkoder, produktionssiffror, inredningar och mycket mera.

Klubben anordnar många träffar och har en klubblokal i Sollentuna, där man kan läsa mycket litteratur i biblioteket och prata PV. Där kan du även inhandla från klubbens sortiment av reservdelar och klubbartiklar.

Du får tillgång till klubbens annons-forum, som finns på den här hemsidan. Där kan du annonsera om delar, tillbehör, litteratur, hela bilar och allt annat som har med PV, Duett eller P1900 att göra.

När du blivit medlem och har en bil så kan du få MHRF-försäkringen genom klubben. MHRF-försäkringen är en försäkring för entusiastbilar som bara används till nöjeskörning, och som vårdats ömt av försiktiga ägare. Detta gör att priset på priset kan

hållas nere. Bilen måste dock uppfylla vissa krav och besiktigas av en besiktningsman från klubben.

Om du vill bli medlem, kan du anmäla dig här på vår hemsida. Klicka på länken.
(Tar ca 1 månad innan ny medlem är registrerad i klubben pga att alla jobbar helt ideellt)

Bli medlem
Senast uppdaterad den 11 december 2020